opvolger

Wordt jij onze opvolger?
Neem jij La Bomba over?

Ja, je leest het goed. Na meer dan een decennium La Bomba te hebben gebracht tot een welbekend en geliefd bedrijf in de regio, zijn wij, Jitse en Wendy, klaar voor een nieuwe fase in ons leven. Daarom zijn we in alle rust op zoek naar iemand die met evenveel passie en toewijding als wij ons bedrijf volledig zelfstandig wil voortzetten.

La Bomba is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, met een trouwe klantenkring, een sterke reputatie en een gezonde omzet. We hebben ons hart en ziel in deze zaak gestoken en zoeken nu een waardige opvolger die deze traditie met evenveel liefde zal voortzetten. De opvolger ontvangt een bedrijf dat goed loopt. Hij of zij hoeft geen kennis te hebben van de bakkerij of horeca branche. Een goede ondernemersgeest is voldoende. Wij zorgen voor een naadloze kennisoverdracht en na deze overdracht kun je er natuurlijk je eigen draai aan gaan geven.

Wat is onze reden?
Jitse zal zijn culinaire passies en ondernemerschap op andere manieren buiten Denekamp blijven verkennen. Wendy wil meer tijd besteden aan persoonlijke ontwikkeling buiten de intensiteit van de ondernemerswereld. Terwijl we een stap terugdoen, bieden we graag onze steun en kennis aan tijdens de overgangsperiode om een soepele overdracht te garanderen. Na de overdrachtsperiode willen wij met zijn tweeën er graag een jaar tussenuit om ons opnieuw te oriënteren.

Wat verwachten we van jou?
Ben jij ondernemend, gepassioneerd en klaar om La Bomba naar het volgende niveau te tillen? Je bent er nooit te jong of te oud voor. Wij horen graag van jou of jullie. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze unieke kans.

Stuur bij interesse een mail naar:
Jitse181@hotmail.com 

Lees het artikel in de tubantia.
>>klik hier